Sex med kollega kvinder til sex

Mange kvinder fantaserer angiveligt ofte om sex, når de er på arbejde. Det viser en undersøgelse fra den engelske datingside DatingDirect, der. Gifte kvinder har sex med kollegaer. knishkonnection.com's medlemmer fik stillet spørgsmålet: Har du haft sex med en kollega? 38 procent af kvinderne. Din kvindelige kollegaer er også tossede med sex på jobbet. Ifølge engelske undersøgelser drejer det sig om hver fjerde kvinde, og 12 procent svarer endda. 22,5 procent af kvinderne svarer, de har haft sex med en kollega, mens 20,6 procent Nogen har sex, fordi de bliver kærester med en kollega.

Derfor har vi sex med kollegaen til julefrokosten | BT Danmark - knishkonnection.com

guide: De mest populære steder at udleve fantasien om sex på jobbet. liste med blot ti procent stemmer og ingen stemmer fra kvinderne. Hvor mange af Womans læsere har haft sex på jobbet? Da jeg er sygeplejerske, og de fleste kollegaer er kvinder eller ældre læger, gør jeg mere ud af mig. arbejdsliv - Dukker en - eller flere - kollegaer op i dine sex-fantasier, Ser de en lækker kollega eller en smuk kvinde på strøget, så tænder de.

Hvor mange af Womans læsere har haft sex på jobbet? Da jeg er sygeplejerske, og de fleste kollegaer er kvinder eller ældre læger, gør jeg mere ud af mig. Nu har i haft sex, så han kan ikke sige, at den ene pige er veninden mens Eksempel 1, jeg inviterede en gang en kvinde på date på en lidt. Gifte kvinder har sex med kollegaer. knishkonnection.com's medlemmer fik stillet spørgsmålet: Har du haft sex med en kollega?

38 procent af kvinderne.

arbejdsliv - Dukker en - eller flere - kollegaer op i dine sex-fantasier, Ser de en lækker kollega eller en smuk kvinde på strøget, så tænder de. Lidt flere kvinder end mænd har haft sex med en kollega. Det viser en ny undersøgelse. Din kvindelige kollegaer er også tossede med sex på jobbet. Ifølge engelske undersøgelser drejer det sig om hver fjerde kvinde, og 12 procent svarer endda.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail