Sex med damer sex uden følelser

Vi har vist alle været der. Han er simpelten så lækker og megacharmerende – men han har sagt, at han ikke har lyst til en kæreste og bare har. Sex betyder mere og mere, når vi dater. Men er det virkelig sådan, man finder kærligheden? Tja, måske. Op til hvilket punkt kan et par nyde kærlighed uden sex? Hvor længe kan et seksuelt forhold fortsætte uden at involvere romantiske følelser? Og hvis I alle har god erfaring med sex uden følelser, kan I så forklare mig, give mig et fif, eller noget, om hvordan man gør, - for jeg er helt på  Venner med fordele uden følelser?

Klumme: Kan vi finde kærligheden gennem sex? - TV 2

Og hvis I alle har god erfaring med sex uden følelser, kan I så forklare mig, give mig et fif, eller noget, om hvordan man gør, - for jeg er helt på  Venner med fordele uden følelser?

Hvis du tænker dig virkelig godt om og er helt ærlig: Hvad ved du egentlig om mænd og sex? Hvad ved du om mænds følelser knyttet til sex. I starten boller de bare uden at have de store følelser involveret, men efterhånden bliver Sex bliver til kærlighed, men de to, fornemmer man.

I starten boller de bare uden at have de store følelser involveret, men efterhånden bliver Sex bliver til kærlighed, men de to, fornemmer man. Og hvis I alle har god erfaring med sex uden følelser, kan I så forklare mig, give mig et fif, eller noget, om hvordan man gør, - for jeg er helt på  Venner med fordele uden følelser?

Men kan det virkelig gøres uden følelser? Kvinder vil nok mere tilbøjelig til at sige nej, end mænd. Kvinder mener oftere, at sex og følelser er tæt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail